Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Eğer bir yangın kapısı karınin bedel fasılaştırması kuruluşlıyor ise bu durumda en sağlıklı tutum ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile pay etmek ve buna bakılırsa en selim bedelı kullanmak olacaktır.

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir strüktürda olan bu yazılar muhataralı durumların maksat göstericisidir.

yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda deyiş tamlanan noktalarda muayyen süre ısı ve yalın intikaline dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın bapsı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz ali mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği Yangın Merdiveni Kapısı mevzusundaki selen birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern düşüncemlarla birleştirerek dirim alanlarınıza paha katmayı hedeflemektedir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının vesair bir önemli sebebi bile rastgele bir haramilik vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları dâhilin kolay açılabilmektedir.

Kapı bağlamlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına neden olabilir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa dışarıya, dışarıdan serlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Kanat nüshası veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın bapsı hediyeı belirlenebilmektedir.

Nitekim yangınlardan korunmak bâtınin taban olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page